כאשר מדובר על שמן טיגון, מסעדות רבות מחפשות את האיכות הגבוהה ביותר, שתספק תוצאות מעולות בכל מנה. שמן הטיגון של פאנדנגו עונה בדיוק על הצורך הזה ומציע פתרון מקיף למטבחים מקצועיים שמבקשים להגיש אוכל טעים ובריא יותר.
השמן הטוב ביותר לטיגון הוא השמן טיגון של פאנדנגו. השמן של פאנדנגו מורכב משילוב מדויק של שלושה שמנים – חמניות, לפתית וחריע (high oleic). שילוב ייחודי זה מייצר שמן בעל כמה יתרונות בולטים:
השמן אינו משתלט על טעמי המזון, אלא מאפשר לאוכל להציג את הטעמים הטבעיים שלו. זהו יתרון משמעותי עבור מסעדות שרוצות להבליט את איכות חומרי הגלם שלהן.
השמן אינו משתלט על טעמי המזון, אלא מאפשר לאוכל להציג את הטעמים הטבעיים שלו. זהו יתרון משמעותי עבור מסעדות שרוצות להבליט את איכות חומרי הגלם שלהן.
תכונה זו מבטיחה שהאוכל אינו יוצא שומני מדי, אלא נשאר קליל וטעים. בזכות הספיגה הנמוכה, ניתן להגיש אוכל שטעמו של המזון עצמו הוא המודגש ולא טעם השמן בו הוא טוגן.
שמן הטיגון של פאנדנגו מיוצר על ידי היצרן המוביל בגרמניה ומשלב מספר שמנים במינון ייחודי שמבטיח עמידות גבוהה והעברת חום מיטבית. המשמעות היא שהשמן נשאר יציב לאורך זמן ומאפשר טיגון איכותי ורציף.
תכונה זו מבטיחה שהאוכל אינו יוצא שומני מדי, אלא נשאר קליל וטעים. בזכות הספיגה הנמוכה, ניתן להגיש אוכל שטעמו של המזון עצמו הוא המודגש ולא טעם השמן בו הוא טוגן.
מוזמנים לפנות אלינו לכל שאלה, בקשה או הזמנה, אנחנו כאן כדי לעזור.